Fietsen

 

 

 Salland is een geweldig gebied om per fiets te verkennen vanwege het prachtige en afwisselende natuurschoon. Maar 'Salland Fietsland' betekent niet alleen een mooi landschap maar ook een fietsvriendelijk klimaat waarbij de fietser ervaart dat Salland gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan.

 

 

 

 

  ***

   

Fietsroutenetwerk in Salland

Salland is aangesloten op het fietsroutenetwerk: ruim 400 kilometer fietspad in Salland met ruim 120 fietsknooppunten. Het routenetwerk bestaat uit fietsrondjes van ongeveer 12 kilometer die allemaal op elkaar aansluiten. Op deze manier kunt u zelf een bewegwijzerde fietsroute naar eigen wens en kunnen samenstellen. De fietskaart 'Stap op in Salland' van het fietsroutenetwerk is te koop op de camping. Onze gasten betalen hiervoor een gereduceerde prijs van 5,-.

***

 

 

 

 

Toeristische overstappunten in Salland

Toeristische Overstappunten (TOP's) zijn speciaal ingerichte plekken waar u veilig, gemakkelijk en gratis uw auto kunt parkeren. Vanaf zo'n TOP kunt u heerlijk fietsen en wandelen via bewegwijzerde routes. Zo ontdekt u de mooiste plekjes van Salland.

***

 

 

 

Rustpunten in het buitengebied

In het buiten gebied van de gemeente Raalte zijn Rustpunten ingericht. Een rustpunt is een locatie in het buitengebied die je de mogelijkheid biedt voor een korte stop tijdens een wandeling of fietstocht. Er is gelegenheid om te zitten en om wat te drinken tegen een kleine vergoeding. Op een aantal Rustpunten zijn 'Sallandse Pompkasten' geplaatst. Dit is een kast met toeristisch informatie materiaal en met heerlijke streekproducten. Een Rustpunt is open als daadwerkelijk het bord met 'Rustpunt open'buiten staat.

***

                       Camping 't Linderhof heeft het landelijk keurmerk                    "Fietsers Welkom".

                                                                        ***

                                                    

 

 

 

 
© Disclaimer camping 't Linderhof info@campinglinderhof.nl